ua en ru

Гройсман закликав ВР проголосувати за робочий план законодавчого забезпечення реформ

Гройсман закликав ВР проголосувати за робочий план законодавчого забезпечення реформ Фото: Володимир Гройсман

Окремою частиною цього пакету мають стати 20-30 антикризових законопроектів

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман закликав парламент проголосувати за робочий план законодавчого забезпечення реформ. Про це він заявив сьогодні під час засідання погоджувальної ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"До фінального етапу підійшла робота по створенню плану законодавчого забезпечення реформ - наша спільна програма, яку ми з вами робили на підставі коаліційної угоди, на підставі угоди про асоціацію, інших базових програмних речей. Працювали 7 груп на базі профільних комітетів і сьогодні о 14.30 наші колеги, голови цих груп будуть презентувати вже готовність своїх розділів, того плану, яким ми продовжимо нашу роботу, оскільки до того, як був сформований цей план, вже ряд законодавчих ініціатив, законів був прийнятий у різних сферах життя. Але зараз ця робота буде більш системною, систематизованою. Тому просив би, щоб ви знайшли можливість бути присутніми на цій презентації. Далі ми ще обговоримо, приймемо рішення і вважаю, буде добре, якщо б ми обговорили це постановою парламенту як робочий план, ні в якому разі не обмежуючи нікого в законодавчих ініціативах. А це така системна дорожня карта наших реформ",- заявив Гройсман.

За його словами, окремою частиною цього пакету мають стати 20-30 системних антикризових законопроектів у різних сферах.

"Тут ми теж будемо з вами отримувати пропозиції від різних груп для того, щоб зрозуміти, яким чином побудувати нашу роботу по прийняттю найважливіших проектів законів",- заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що план законодавчого забезпечення реформ в Україні має бути завершений до кінця квітня 2015 р.