ua en ru

Луценко допускає об'єднання з партією Яценюка на вибори, але виключає перейменування в "Блок Порошенка-Яценюка"

Радник Президента України, голова партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко допускає об'єднання з партією "Народний фронт", яку очолює прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, на виборах у Верховну Раду.

Радник Президента України, голова партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко допускає об'єднання з партією "Народний фронт", яку очолює прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, на виборах у Верховну Раду. Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

"Завтра з'їзд "Блоку Петра Порошенка"... Ми на завтра готові до зустрічі, ми люди відкриті, нам нема чого ховатися. У нас дійсно є абсолютно чесний підхід, ніяких квот, але створення єдиної команди реформ. Ми повинні обговорювати кожну кандидатуру, а якщо вони кажуть: ні, це моя квота, кого хочу того пишу, то це неприйнятно", - зазначив Луценко.

У той же час він виключив перейменування партії.

"Мене цікавить новий парламент нової країни, в якому фракція "Блоку Петра Порошенка" буде виступати як цілісний механізм за європейські реформи", - заявив Луценко.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, який є членом "Народного фронту", заявив, що не виключає об'єднання з "Блоком Петра Порошенка".