ua en ru

Луценко 5 листопада зустрінеться з адвокатами Небесної сотні

Луценко 5 листопада зустрінеться з адвокатами Небесної сотні Фото: Юрій Луценко

Раніше зустріч планувалася на 29 жовтня

Генеральний прокурор Юрій Луценко 5 листопада зустрінеться з сім'ями та адвокатами героїв Небесної сотні. Про це у своєму Facebook написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"Після реорганізації Департаменту спецрозслідувань, який займається розслідуванням подій на Евромайдане, генеральний прокурор готовий невідкладно зустрітися з сім'ями героїв Небесної сотні. Така зустріч повинна відбутися в найближчу суботу, 29 жовтня. Однак на прохання керівництва громадської організації така зустріч була перепризначена на 5 листопада 2016 року о 13:00 для максимально можливої участі всіх сімей", - написала Сарган.

З моменту призначення на посаду Генпрокурора Юрій Луценко вже неодноразово зустрічався як із родинами героїв Небесної со...

Опубліковано Ларисою Сарган 27 жовтня 2016 р.

Вона також зазначила, що з моменту призначення на посаду генпрокурора Юрій Луценко вже неодноразово зустрічався як з сім'ями героїв Небесної сотні, так і з адвокатами, які представляють їх у судах.

Нагадаємо, раніше один з адвокатів Небесної сотні заявив, що у "справі Автомайдану" залишилося знайти і допитати 15 потерпілих.