ua en ru

Лукаш подала до суду на ГПУ

Лукаш подала до суду на ГПУ Фото: Олена Лукаш

Захист Лукаш заявляє, що вже два місяці в суді проходять слухання у відношенні Куценко по 2 цивільним позовам Лукаш

Екс-міністр юстиції Олена Лукаш подала позов до суду на Генеральну прокуратуру України (ГПУ) і прокурора ГПУ Владислава Куценко. Про це Куценко повідомив на свій сторінці в Facebook.

"Олена Лукаш подала на мене та на Генеральну прокуратуру в суд. Сьогодні прийшла повістка із Печерського районного суду. Відповідача два: ГПУ та я. Лукаш хоче визнати недостовірною інформацією, яка на її думку порушує її "честь, гідність та ділову репутацію", - написав він.

Олена Лукаш подала на мене та на Генеральну прокуратуру в суд. Сьогодні прийшла повістка із Печерського районного суду. ...

Опубликовано Владиславом Куценко 9 февраля 2016 г.

Разом з тим, захист Лукаш повідомляє в Facebook, що вже два місяці в суді проходять слухання у відношенні Куценко по 2 цивільним позовам Лукаш.

"Прокурор Куценко, виявляється, лише тільки дізнався, що відносно його вже протягом двох місяців слухається, поки ще, 2 цивільні справи за позовом Олени Лукаш у Печерському районному суді Києва", - йдеться в повідомленні.

Вместо того, что бы рассказывать о виновности других, думаем, сам Владислав Куценко, наверное, должен рассказать о своем...

Опубликовано Зaхист Олени Лукаш 9 февраля 2016 г.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура України повідомила Олені Лукаш про підозру у привласненні 2,5 млн грн державних коштів. Печерський районний суд Києва 6 листопада, прийняв рішення заарештувати на два місяці колишнього міністра юстиції України Олену Лукаш, призначивши при цьому заставу у розмірі 5 млн 115 тис. гривень.

28 грудня 2015 року Солом'янський районний суд Києва відмовив у продовженні арешту екс-міністра юстиції Олени Лукаш.