ua en ru

Лукаш допитали у справі про "чорну бухгалтерію" ПР

Лукаш допитали у справі про "чорну бухгалтерію" ПР Фото: Артем Ситник розповів про допит Олени Лукаш

На заклик НАБ добровільно надати зразок почерку для розслідування ніхто не відгукнувся

Екс-міністра юстиції Олену Лукаш у п'ятницю, 24 червня, допитали у справі про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів. Про це директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник повідомив в ефірі "5 каналу".

Відповідаючи на запитання про те, кого ще було допитано НАБ зі списків "чорної каси", навпроти чиїх прізвищ стоять особливо великі суми, він сказав, що такі допити заплановані і зокрема повідомив, що у п’ятницю було допитано Лукаш.


Також директор НАБУ розповів, що на заклик добровільно надати зразок почерку для розслідування ніхто з тих, чиї прізвища значаться в документах, не відгукнувся.

Зі слів Ситника, усі записи "чорної бухгалтерії" вже оцифровані та створений відповідний реєстр, який є робочим матеріалом для детективів.

"Ці особи встановлені, частина з них є в Україні, частини немає, частина зараз встановлюється і допитується", - сказав він.

Нагадаємо, заступник голови Центральної виборчої комісії України (ЦВК) Андрій Магера вважає своїм алібі у справі щодо "чорної бухгалтерії" Партії регіонів наявність судових вироків проти нього у 2012 році.