ua en ru

У Луганській ОДА назвали причину обриву магістральної ЛЕП і знеструмлення міст

У Луганській ОДА назвали причину обриву магістральної ЛЕП і знеструмлення міст Фото: бойовики на Донбасі (strelkov.info)

Частину Луганської області знеструмлено в результаті обстрілу бойовиками місцевої ТЕС

Частина Луганської області залишилася без електропостачання в результаті обстрілу ТЕС у Щасті. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної військово-цивільної адміністрації в Facebook.

"Сьогодні, 7 липня, бойовики раз обстріляли Луганську теплоелектростанцію в місті Щастя. Після опівночі в результаті ворожого обстрілу Луганську ТЕС знову виведено з ладу через аварійне відключення високовольтної лінії електропостачання "Лисичанська 220 кВ". Робота станції не припинялася, а два енергоблоки знизили навантаження з 200 МВт до 130 МВт", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що о 02:15 без електропостачання залишилася вся територія Луганської області. Соціальні об'єкти, лікарні, перейшли на резервні джерела живлення - генератори. З 01:00 здійснювалося підключення від ліній електропередачі 110 кВ сумарною потужністю близько 100 МВт ("Бахмутський - Ювілейна" і "Курилівка - Сватове"). Протягом ночі було обстежено пошкоджену ділянку лінії електромережі, до ремонту якої о 9:00 приступили робочі НЕК "Укренерго".

Через обстріли Луганської ТЕС частина області залишилась без світла Сьогодні, 7 липня, бойовики вкотре обстріляли Луган...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 7 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області пошкоджено магістральну ЛЕП, частина міст без електропостачання.