ua en ru

У Луганській області затримали жінку, яка співпрацювала з ЛНР і ДНР

У Луганській області затримали жінку, яка співпрацювала з ЛНР і ДНР Фото: на блокпосту в Луганській області затримали пособницю ЛНР

У результаті перевірки по базі даних було виявлено, що вона перебуває в розшуку

В Луганській області на блокпосту біля селища Макарове військовослужбовці Івано-Франківської військової частини Нацгвардії України затримали жінку, яка перебуває в розшуку за підозрою у співпраці з незаконними збройними формуваннями ЛНР і ДНР. Про це повідомила пресс-служба Нацгвардії.

"Під час огляду автомобіля Таврія і перевірки документів старшиною Сергієм Комуницьким і сержантом Олександром Валеєвим громадянка В. помітно нервувала і агресивно реагувала на зауваження гвардійців", - йдеться в повідомленні.

Перевірка документів показала, що у жінки немає довідки переселенця з тимчасовою пропискою, а вона прописана в місті Луганськ.

У результаті перевірки по базі даних "Блокпост" було виявлено, що вона перебуває в розшуку за підозрою у співпраці з незаконними збройними формуваннями ЛНР і ДНР.

Як зазначає прес-служба, затриману передали працівникам Станично-Луганського відділення Національної поліції.

Нагадаємо, українця, який перевозив насіння марихуани в підконтрольну бойовикам ДНР Горлівку, затримали на пункті пропуску "Майорське".