ua en ru

У Луганській області відновили мобільний зв'язок

У Луганській області відновили мобільний зв'язок Фото: в Луганській області відновлено мобільний зв'язок (today.vodafone.ua)

Vodafone Ukraine повідомляє, що Луганськ знову в ефірі

Мобільний зв'язок в Луганській області на окуповані території регіону відновлено. Про це повідомила PR-директор компанії Vodafone Ukraine Вікторія Рубан на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що повідомили, що Луганськ знову в ефірі", - написала Рубан.

Вона також повідомила, що 28 лютого 2018 року група представників оператора мобільного зв'язку вирушить до Мінська на засідання тристоронньої контактної групи.

"На порядку денному - відновлення мобільного зв'язку в Донецьку", - написала Рубан.

Щойно повідомили, що Луганськ знов в ефірі. А 28 лютого ідемо до Мінська на засідання трьохсторонньоі контактноі групи. На порядку денному обговорення ситуації із зв‘язком у Донецьку. Такі новини сьогодні.

Опубліковано Викторією Рубан 24 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 22 лютого компанія Vodafone повідомила про проблеми зі зв'язком на непідконтрольній Україні території Луганської області через аварію. Відомо що стався обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на окупованій території.

Також раніше Міністерство з питань тимчасово окупованих територій заявило, що бойовики не дають погодження на відновлення мобільного зв'язку на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.