ua en ru

У Луганській області за добу поранено 2 українських військових

У Луганській області за добу поранено 2 українських військових Фото: українські війскові

Бойовики всю ніч обстрілювали Станицю Луганську

В результаті бойових дій в Луганській області за добу було поранено 2 українських військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської військово-цивільної адміністрації.

"За минулу добу (10.08) бойовики продовжили агресію проти підконтрольної українському уряду території. Найгарячішими точками були Станиця Луганська, Кримське та Троїцьке. Станицю Луганську обстрілювали всю ніч з 122-мм артилерії, автоматичних гранатометів, мінометів, стрілецької зброї. В результаті обстрілу осколкове поранення отримав військовослужбовець 128-ї бригади. Пошкоджено два житлові будинки за адресами: вул. Барабашова, 49 та вул. Лермонтова, 6. На вул. Лебединського відсутнє світло", - йдеться в повідомленні.

Сьогодні зранку бойовики обстріляли Нижнетеплое. В результаті артилерійського обстрілу військового опорного пункту в Кримському мінно-вибухового поранення отримав санітар 24-ї окремої механізованої бригади.

За добу на Луганщині було поранено двох військових За минулу добу (10.08) бойовики продовжили агресію проти підконтро...

Posted by Луганська обласна державна адміністрація on 11 августа 2015 г.

Нагадаємо, бойовики за минулу добу, 10 серпня, 95 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.