ua en ru

Бойовики за добу 95 раз обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 95 раз обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Найбільш напружена ситуація була у районі Донецька

Проросійські бойовики за минулу добу, 10 серпня, 95 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В цілому, протягом вчорашньої доби, ворог 95 разів порушив режим припинення вогню. 25 раз бойовики застосовували артилерію, 24 - міномети, три - реактивні системи залпового вогню, 48 раз - гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що найбільш напружена ситуація була у районі Донецька, де бойовики з 22:00 до 00:00 обстріляли позиції сил АТО поблизу Авдіївки з артилерії і мінометів. Крім того, обстріляні Верхньоторецьке і Водяне.

"На Артемівському напрямку о 22:15 бойовики застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" по позиціях сил АТО в Троїцькому. А на Луганщині, з 22:00 і до 02:00 злочинці обстрілювали з 120-міліметрових мінометів і гранатометів Станицю Луганську", - відзначили в штабі.

Також повідомляється про обстріл Старогнатівки Донецької обл. з мінометів та артилерії. Після півночі противник продовжив вогневу активність в районі населених пунктів Водяне, Опитне та Авдіївка. Також обстріляні позиції АТО в районі Богданівки з "Градів".

В зоні АТО, упродовж вчорашнього дня, з 18 години і до опівночі, незаконні бандформування продовжили обстріли позицій ук...

Posted by Прес-центр АТО on 10 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше в Міноборони заявили, що на Донбасі знаходиться 42-43 тис. військових РФ і бойовиків.