ua en ru

У Луганській області в результаті обстрілу бойовиків пошкоджено газопровід

У Луганській області в результаті обстрілу бойовиків пошкоджено газопровід Фото: бойовики

Під час обстрілу в Луганській області також був поранений 1 військовий

У Луганській області бойовики обстріляли кілька населених пунктів, пошкодивши газопровід і поранивши українського військового. Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної держадміністрації Facebook.

"У результаті пошкодження газопроводу 1,5 тис. абонентів з Кримського та навколишніх населених пунктів залишилися без газопостачання. Зараз на місці події спільно з військовослужбовцями працює ремонтна бригада", - заявив заступник голови держадміністрації Юрій Клименко.

Також, вчора, 5 червня 2017 року, в результаті обстрілу бойовиків в напрямку села Кримське Новоайдарського району з 120-мм мінометів отримав поранення один український військовий.

Крім того, згідно з інформацією прес-служби, в селі Трьохізбенка зафіксовано влучення у стадіон і вибито скло в двох житлових будинках.

Новини АТО: на Луганщині поранено військовослужбовця та пошкоджено газопровід Вчора, 5 червня, внаслідок ворожого обстр...

Опубліковано Луганська обласна державна адміністрація 5 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу четверо військовослужбовців Збройних сил України отримали поранення.