ua en ru

У Луганській області стався вибух гранати в житловому будинку, поранено жінку

У Луганській області стався вибух гранати в житловому будинку, поранено жінку Фото: граната (flickr.com/securityserviceofukraine)

Наразі поліція розшукує зловмисника

У Луганській області невідомий кинув дві гранати РГД-5 у приватний будинок, у результаті вибуху поранення отримала 60-річна жінка. Про це повідомляє прес-служба Головного упраління Національної поліції в області у Facebook.

Зазначено, що інцидент стався 28 жовтня 2017 року о 22:15 у селі Мусіївка Міловського району.

"Невідомий кинув гранати у двір і в вікно житлового будинку. В результаті мінно-вибухові поранення м'яких тканин нижніх кінцівок отримала 60-річна жінка", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, постраждалу доставили в лікарню.

Факт нападу внесено до Єдиного реєстру судових рішень, він кваліфікований за статтею "Замах на вбивство". Наразі поліція розшукує зловмисника.

Крім того, як доповіли в поліції, о 20:00 невідомий кинув одну гранату РГД-5 у продуктовий магазин у Мусіївці. Граната не здетонувала, в результаті інциденту ніхто не постраждав.

На Луганщині зловмисники намагались підірвати магазин та приватний будинок. Поранена літня жінка. Вчора, 28 жовтня у с....

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Луганській області 29 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Костянтинівці Донецької області в одному з кафе стався вибух гранати, внаслідок чого поранення отримали двоє людей.