ua en ru

У Донецькій області стався вибух у кафе, є поранені

У Донецькій області стався вибух у кафе, є поранені Фото: місце вибуху в Костянтинівці (прес-служба НПУ)

Унаслідок підриву гранати в Костянтинівці поранення отримали дві людини

У Костянтинівці Донецької області в одному з кафе стався вибух гранати, внаслідок чого поранення отримали двоє людей. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Унаслідок вибуху поранення отримали двоє відвідувачів закладу в Костянтинівці. В них виник конфлікт з іншим відпочиваючим, який витягнув бойову гранату та кинув її у бік своїх опонентів. Поліція затримала підозрюваного. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 28 жовтня опівночі з лікарні надійшла інформація про те, що з осколковими пораненнями звернулись два громадянина, 1987 та 1986 років народження. Потерпілим надана медична допомога, загрози їхньому життю немає.

Потерпілі розповіли, що тілесні ушкодження отримали біля місцевого розважального закладу, розташованого по вул. Білоусова.

У Донецькій області стався вибух у кафе, є пораненіУ Донецькій області стався вибух у кафе, є пораненіУ Донецькій області стався вибух у кафе, є поранені

Фото: місце вибуху в Костянтинівці (прес-служба НПУ)

Згодом поліцейські затримали 33-річного підозрюваного. Правоохоронці під час огляду вилучили у чоловіка 2 предмети циліндричної форми, схожі на підривники кустарного виготовлення та фрагмент запалу від гранати РГД-5.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4. ст. 296 КК (хуліганство), тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Закарпатті вночі 27 жовтня 2017 року невідомі кинули гранату в автомобіль місцевого мешканця.