ua en ru

У Луганській області правоохоронці виявили схованку з боєприпасами

У Луганській області правоохоронці виявили схованку з боєприпасами Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

За даним фактом відкрито кримінальне провадження

У Луганській області правоохоронці виявили схованку з боєприпасами. Про це заявила прес-секретар поліції регіону Тетяна Погукай у Facebook.

"Лисичанські оперативники спільно зі співробітниками Департаменту внутрішньої безпеки НПУ в Луганській області та СБУ виявили замасковану схованку з якої вилучили боєприпаси та вибухонебезпечні предмети", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці отримали інформацію, що в одному з покинутих будинків міста Новодружеськ, можуть бути сховані боєприпаси. В ході перевірки даної інформації була встановлена адреса домоволодіння.

В ході обшуку подвір’я та будинку поліцейські виявили схованку з боєприпасами, з якої вилучили гранту Ф-1, два гранатомети РПГ-22, гранатомет РПГ-26, димову шашку та близько 750 набоїв різного калібру.

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

На Луганщині правоохоронці виявили схованку з боєприпасами Лисичанські оперативники спільно зі співробітниками Департам...

Опубліковано Татьяною Погукай 13 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області вилучили значний арсенал зброї.