ua en ru

У Луганській області поліція попередила замовне вбивство підприємця

У Луганській області поліція попередила замовне вбивство підприємця Фото: затримання можливих убивць (прес-служба НПУ)

Злочин планувався щодо одного з підприємців міста Сєверодонецьк

У м. Сєверодонецьк Луганської області поліцейські попередили замовне вбивство одного з підприємців. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Під час проведення оперативної операції правоохоронці біля будинку потенційної жертви затримали двох виконавців - 42 та 38 років раніше судимих чоловіків. Одночасно з цим інша група оперативників разом зі спецпризначенцями затримала організатора цього злочину, який керував групою виконавців, перебуваючи в Донецькій області", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що під час затримання виконавців замовного злочину в автівці, на якій вони приїхали, була виявлена граната "Ф-1", а безпосередньо у самих чоловіків граната "Ф-1" та револьвер системи "Наган", споряджений 5-ма патронами.

"Під час слідства було з’ясовано, що один із виконавців звільнився з місця позбавлення волі у 2016 році за "Законом Савченко", де відбував покарання за скоєння майнових злочинів. Затриманим чоловікам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - доповіли в поліції.

altaltaltaltaltaltalt
Фото: запобігання замовному вбивству в Сєверодонецьку (прес-служба НПУ)

Там також додали, що в рамках відкритого кримінального провадження продовжується досудове слідство, під час якого доведеться з’ясувати дуже велику кількість питань. Вживаються заходи щодо встановлення та затримання замовника вбивства.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області поліція запобігла замовному вбивству місцевого фермера, яке планувала родичка чоловіка з метою заволодіння його майном.