ua en ru

У Луганській області виявили гранату Ф-1 зі встановленою 25-метровою розтяжкою

У Луганській області виявили гранату Ф-1 зі встановленою 25-метровою розтяжкою Фото: граната (прес-служба ДПСУ)

Вибуховий пристрій виявили на відстані 14 м від держкордону

У Луганській області прикордонники, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС), виявили гранату Ф-1 зі встановленою 25-метровою розтяжкою. Про це йдеться у повідомленні прес-центру Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Вибуховий пристрій виявили в районі населеного пункту Юганівка на відстані 14 м від державного кордону та за кілька кілометрів від лінії розмежування.

"Граната Ф-1 була прив’язана до дерева на висоті близько одного метра з розтяжкою майже 25 метрів та могла використовуватись диверсійно-розвідувальними групами під час терористичних актів", - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Вибуховий пристрій було розміновано та вилучено мінно-вибуховою групою від Нацполіції в Луганській області.

У Луганській області виявили гранату Ф-1 зі встановленою 25-метровою розтяжкоюУ Луганській області виявили гранату Ф-1 зі встановленою 25-метровою розтяжкою

Фото: граната (прес-служба ДПСУ)

Нагадаємо, 4 травня у Луганській області прикордонники знайшли кілька гранатометів під мостом через річку Євсуг біля Щастя. Виявлені предмети було ідентифіковано як РПГ-26 та РПГ-18 в бойовому стані та вилучено представниками Нацполіції для проведення подальших слідчих дій.