ua en ru

У Луганській області контрабандист перекинувся на "Уралі", втікаючи від прикордонників

У Луганській області контрабандист перекинувся на "Уралі", втікаючи від прикордонників Фото: пограничники пресекли контрабанду в Луганской области

Автомобіль перевозив чищені горіхи

Автомобіль з чищеними горіхами затримали неподалік кордону з Росією прикордонники Луганського прикордонного загону. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що прикордонники відділу "Мілове" виявили рух автомобіля "Урал" у бік кордону учора ввечері на напрямку українського н.п. Яснопромінське та російського Маньково-Калитинське і організували затримання порушника.

"Проте водій, громадянин України, на автомобілі без реєстраційних номерів спробував втекти від прикордонників та прослизнути по той бік кордону. У результаті маневрів він наїхав на бруствер інженерного загородження та перевернувся. Навіть після цього українець з місця події намагався все ж зникнути, проте був затриманий прикордонним нарядом", - відзначають в Прикордонній службі.

altaltaltaltalt

Фото: перевернутий автомобіль "Урал"

На порушника складено адмінпротокол за спробу перетину кордону, справу скеровано до суду. Вантаж разом з авто буде передано до підрозділу ДФС.

Нагадаємо, у Львівській області прикордонники затримали двох ірландців і двох турків.