ua en ru

У Львівській області прикордонники затримали двох ірландців і двох турків

У Львівській області прикордонники затримали двох ірландців і двох турків Фото: КПП "Шегині"

Усіх іноземців затримано на кордоні України з Польщею

Українські прикордонники протягом доби затримали на "зеленому" кордоні у Львівській області чотирьох іноземців, серед яких громадяни Ірландії та Туреччини. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

Зазначено, що сьогодні вранці під час патрулювання державного кордону прикордонний наряд відділу "Шегині" Мостиського загону затримав двох порушників, які незаконно перетнули кордон із Польщі в Україну.

"Чоловіків спинили за 5 метрів від кордону. Один із них мав документи громадянина Ірландії, інший - назвався громадянином Ірландії, однак документів при собі не мав. Зараз стосовно затриманих тривають перевірочні заходи", - йдеться в повідомленні.

Своєю чергою прикордонники відділу "Павловичі" Львівського загону затримали за 50 м від лінії кордону двох громадян Туреччини, які прямували з України до Польщі.

"Варто зазначити, що іноземці в Україну прибули встановленим порядком. Чому оминали пункт пропуску, наразі встановлюється", - резюмували у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області в пункті контролю для залізничного сполучення "Конотоп" прикордонники виявили бойовика терористичного угрупування "Кальміус" так званої ДНР.