ua en ru

У Луганській області двоє військових підірвалися на розтяжці

У Луганській області двоє військових підірвалися на розтяжці Фото: АТО на Донбасі

Вранці 14 липня бойовики зі стрілецької зброї відкривали вогонь в напрямку околиць міста Попасна

Двоє українських військовослужбовців отримали легкі та тяжкі поранення вранці 13 липня, підірвавшись на розтяжці у Луганській області, встановленій ворожою диверсійно-розвідувальною групою. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військо-цивільної адміністрації.

Також зазначається, що протягом минулої доби бойовики неодноразово відкривали вогонь у напрямку низки населених пунктів Попаснянського району.


"Ввечері в районі села Троїцьке Попаснянського району працював ворожий снайпер. У той же час терористи з 82-мм мінометів, гранатометів різних типів, зенітної установки обстріляли позиції наших військовослужбовців поблизу смт Новотошківське", - йдеться у повідомленні.

Крім того зазначається, що вранці 14 липня бойовики зі стрілецької зброї відкривали вогонь в напрямку околиць міста Попасна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається неспокійною. За минулу добу бойовики 72 рази застосували зброю проти українських військових.