ua en ru

В Луганській області двоє військових підірвались на розтяжці

В Луганській області двоє військових підірвались на розтяжці Фото: Юрій Гарбуз

Військовослужбовців було госпіталізовано до лікарні міста Попасної

Двоє українських військовослужбовців вчора, 10 травня, отримали поранення в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) поблизу Попасної (Луганська область). Про це заявив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз, йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації на сторінці у Facebook.

"Вчора, 10 травня, приблизно о 14-ій годині терористи зі сторони с. Весела Гора (територія тимчасово підконтрольна так званої ЛНР) здійснили обстріл з автоматичного гранатомету АГС-17 позиції українських військових поблизу м. Щастя. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що того ж дня поблизу с. Молодіжне Попаснянського району осколкові поранення отримали два українських військовослужбовця.

"Двоє захисників України отримали поранення підірвавшись на розтяжці. Військовослужбовців було госпіталізовано до лікарні міста Попасної. Вони отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості", - зазначив Гарбуз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишається напруженою. Бойовики продовжують обстрілювати позиції українських підрозділів на різних ділянках лінії розмежування.