ua en ru

На Луганщині колишні бойовики під час пограбування птахофабрики розстріляли трьох жінок

На Луганщині колишні бойовики під час пограбування птахофабрики розстріляли трьох жінок Фото: колишні бойовики під час пограбування птахофабрики розстріляли трьох жінок

Напад на птахофабрику було скоєно з метою пограбування

Колишні учасники "народної міліції" самопроголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР) 24 березня вбили двох жінок і важко поранили ще одну під час пограбування птахофабрики ТОВ "Агро-Південь" в Луганській області. Про це повідомляє видання "Острів" з посиланням на користувачів в соціальних мережах.

"За повідомленням місцевих жителів: близько 22:30 (24 березня, - ред.) стали чутні автоматні черги у стороні кринички, чути було, як просувалися в бік фабрики. Люди, що знаходилися на фабриці почали ховатися. Охорона мабуть вийшла перевіряти і потрапила під вогонь. Дві жінки загинули, жительки п. Байрачки та Зоринська. Одна жінка - охоронець з Комісаровки в реанімації, вдома її чекає маленька дитина 2 рочків. Все оточено поліцією", - йдеться в повідомленні.

Напад на птахофабрику було скоєно з метою пограбування. Повідомляється, що підозрювані затримані. Під час обшуку у чоловіків знайшли два автомата АК-74, а також закривавлений одяг.

Зазначено, що раніше підозрювані воювали у складі так званої "народної міліції" ЛНР, тому у них була у розпорядженні зброя.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в так званій "Донецькій народній республіці" (ДНР) мародерство та грабежі з боку бойовиків "компенсують" розмінуванням територій у ряді населених пунктів.