ua en ru

У Луганській області бійці ЗСУ встановили понтонний міст жителям Кримського

У Луганській області бійці ЗСУ встановили понтонний міст жителям Кримського Фото: понтонна переправа біля Кримського (прес-служба Міноборони)

Переправа має підвищену вантажопідйомність і завдовжки близько 70 метрів

На одній із ділянок річки Сіверський Донець поблизу села Кримське Луганської області військові інженери встановили тимчасову понтонну переправу підвищеної вантажопідйомності довжиною близько 70 метрів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Зазначено, що в такий спосіб сили антитерористичної операції (АТО) відреагували на численні звернення місцевої влади щодо вирішення проблемного питання транспортного сполучення в цьому районі.

"До цього місцеві жителі мусили шукати об’їзні шляхи, що оминали певну частину асфальтованого шляхопроводу Бахмутської траси, яка зараз контролюється проросійськими незаконними збройними формуваннями. Здебільшого для вирішення щоденних проблем мешканці користувалися незручними та небезпечними польовими дорогами", - йдеться в повідомленні.

altaltaltaltaltaltaltalt
Фото: зведення понтонного мосту біля Кримського (прес-служба Міноборони)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України направить передбачив 250 млн гривень на завершення будівництва мосту через річку Дніпро у Запоріжжі, розпочате ще в 2011 році, і готовий збільшити фінансування робіт, загальний бюджет яких спільно з ресурсом місцевої влади становить уже 350 млн гривень.