ua en ru

Кабмін виділить 250 млн гривень на добудову мосту в Запоріжжі

Кабмін виділить 250 млн гривень на добудову мосту в Запоріжжі Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Загальний бюджет добудови моста становить 350 млн грвиен

Кабінет міністрів України направить 250 млн гривень на добудову мосту через Дніпро в місті Запоріжжі. Про це передає "Урядовий портал".

"За дорученням прем'єр-міністра Володимира Гройсман Кабмін передбачив 250 млн гривень на завершення будівництва мосту через Дніпро у Запоріжжі, розпочате ще в 2011 році, і готовий збільшити фінансування робіт, загальний бюджет яких спільно з ресурсом місцевої влади становить вже 350 млн гривень", - повідомили в Кабміні.

Наголошується, що Гройсман восени вже інспектував будівництво мосту, і заявив про неприпустимість затягування будівництва.

"Гроші є. Моя вимога єдина - не зупиняти роботи, продовжувати будівництво і робити це абсолютно відкрито і прозоро ", - додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше прокуратура Запорізької області направила до суду обвинувальний акт за фактом розтрати бюджетних коштів при будівництві мостових переходів через річку Дніпро в Запоріжжі заступником начальника Служби автомобільних доріг у Запорізькій області.

Він, зловживаючи своїм службовим становищем, шляхом завищення вартості матеріалів, які закуповуються для будівництва зазначених мостових переходів та внесення в офіційні документи завідомо неправдивих відомостей, здійснив розтрату бюджетних коштів в сумі майже 1 ,3 млн гривень.