ua en ru

У Луганській обл. затримано інформатора ЛНР

У Луганській обл. затримано інформатора ЛНР Фото: бойовики на Донбасі

Під варту взято працівника Щастинської ТЕС

Прокуратурою Луганської обл. здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом сприяння діяльності бойовикам так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) з боку чергового працівника Щастинської ТЕС. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

"За вказаним фактом особі повідомлено про підозру та слідчим суддею їй обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. На цей час виконуються слідчі дії, спрямовані на встановлення спільників вказаної особи та притягнення їх до кримінальної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, у ході розслідування встановлено, що у період з травня 2015 р. по теперішній час мешканець Станичного-Луганського району Луганської області повідомляв представнику ЛНР інформацію про дислокацію та переміщення територією Станичного-Луганського району військовослужбовців Збройних Сил України, Національної гвардії України, добровольчих батальйонів, задіяних у проведенні антитерористичної операції, кількості та видів наявного в них озброєння і транспортних засобів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ‬ викрила ще одного інформатора російських спецслужб.