ua en ru

У Луганській обл. під час обстрілу від серцевого нападу помер чоловік, - Москаль

У Луганській обл. під час обстрілу від серцевого нападу помер чоловік, - Москаль Фото: Генадій Москаль

Луганчанин намагався сховатися у підвалі і помер від серцевого нападу

У Кримському Луганської області під час обстрілу 57-річний чоловік, що страждав на серцеву недостатність, намагався сховатися у підвалі і помер від серцевого нападу. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Так, згідно з інформацією прес-служби, на Луганщині знову різке посилення бойових дій. Обстріли і перестрілки тривали майже по всій лінії розмежування вогню.

"У Кримському з 9 вечора до півночі точилися жорстокі бої, при цьому під обстрілами опинилася і частина села" Русский край ", що при в'їзді з боку Світличного (раніше тут практично ніколи не стріляли). Під час обстрілу 57-річний чоловік, який страждав на серцеву недостатність, намагався сховатися в підвалі і помер від серцевого нападу ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під вогнем бойовиків опинилися села на самій лінії вогню - Катеринівка, Стахановець і Сім'я в Попаснянському районі.

"З 19.45 до 2-ї ночі їх обстрілювали з різної зброї, включаючи зенітні установки, гранатомети і міномети. Інформації про постраждалих мирних жителях і військових не надходило", - зазначили в прес-службі.

Також повідомляється про обстріл Новотошківки (на автодорозі Бахмутка біля 29-го блокпосту) та околиць Попасної.

"Вогонь вівся з боку окупованого Кіровська, що приблизно в 7 кілометрах звідси. Один із снарядів вибухнув біля шахти, де дислокуються наші військові. В результаті поранений один боєць (рани неважкі, загрози життю немає). О 2 годині ночі бойовики з Калинового обстріляли з мінометів околиці Попасної. Пошкоджено лінію електропередач, мікрорайон міста "Парусок" знеструмлений ", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, згідно з інформацією Геннадія Москаля, сьогодні також в результаті обстрілу Станиці Луганської в селищі перебитий газопровід, частина будинків залишається без газопостачання.