ua en ru

У Луганській обл. назвали кількість жертв через поводження з вибухівкою у 2017 році

У Луганській обл. назвали кількість жертв через поводження з вибухівкою у 2017 році Фото: Юрій Гарбуз (facebook.com YuriyGarbuzz)

З початку року в області зафіксували 9 випадків поранень та 3 летальних випадки

У Луганській області з початку 2017 року через поводження з вибухонебезпечними предметами загинули три людини. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз у Facebook.

"З початку року в області зафіксовано дев'ять випадків поранень та три летальних випадки серед цивільного населення. Дав протокольне доручення покращити інформаційно-роз’яснювальну роботу. Доручив посилити контроль за зброєю у військових частинах, провести превентивні заходи та активізувати розслідування фактів незаконного зберігання зброї та вибухівки", - написав Гарбуз.

Він зазначив, що у прифронтовій області цю проблему повністю ліквідувати неможливо, однак необхідно мінімізувати ризики.

Провів нараду з керівництвом правоохоронних органів, Держприкордонслужби та ДСНС у Луганській області. У контексті оста...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 6 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в місті Мар'їнка Донецької області в одному з покинутих будинків виявили 10 гранат РГД-5, запали до них і близько півтори сотні патронів.