ua en ru

Кращий відпочинок в Закарпатті - вибираємо куди поїхати

Кращий відпочинок в Закарпатті - вибираємо куди поїхати

Чи збираєтеся у відпустку і не знаєте, куди краще вирушити відпочивати? Приїжджайте в сонячне і привітне Закарпатті, щоб цікаво провести час і оздоровитися! Відпочинок в Закарпатті тут подобається абсолютно всім: тим, хто подорожує один, подружнім парам, сім'ям з дітьми, компаніям друзів.

Чудові гірські пейзажі, реліктові ліси, унікальні природно-кліматичні умови, цілющі мінеральні води, веселі, колоритні розваги - то, що зробить перебування в Закарпатті незабутнім! Головне відповідально і вдумливо підійти до вибору санаторію. Найвигідніші пропозиції, актуальні ціни, детальна інформація про умови проживання і лікування - на нашому сайті!

Які умови проживання пропонують санаторії Закарпаття?


Умови проживання в здравницях відповідають європейським стандартам, але оздоровлення і відпочинок в Закарпатті обійдуться набагато дешевше, ніж аналогічна поїздка на закордонні курорти. Санаторії Закарпаття пропонують комфортні, сучасні номери різних категорій, в яких є все необхідне, щоб відчути себе як вдома:

  • Гарні меблі.
  • Сучасна побутова техніка.
  • Телебачення і інтернет.
  • Санвузол з постійною подачею холодної і гарячої води.
  • Необхідні дрібниці.

Більш детально ознайомитися з умовами проживання в номерах готелю можна, вивчивши детальну інформацію на нашому сайті. Ви можете не тільки вивчити ціни на відпочинок в Закарпатті, а й переглянути реальні фотографії номерів та інфраструктури, прочитати відгуки тих, хто вже відпочивав у закарпатських оздоровницях, щоб вибрати куди поїхати.

Лікування та відпочинок в Закарпатті


У цьому туристичному регіоні життя вирує в будь-яку пору року. Вас чекають не тільки приємне проведення часу на території оздоровниць (відвідування сауни, лазні, басейну, більярду та т. Д.), Але і насичений відпочинок в Закарпатті.

У більшості санаторіїв працюють туристичні бюро, які можуть організувати захоплюючі екскурсії по визначних пам'ятках Закарпаття, походи в гори, катання на квадроциклах, збір лікарських трав, ягід і грибів під керівництвом досвідченого провідника і багато інших заходів! Багато людей в захваті від гастрономічних та винних турів по регіону, знайомства з його смачною кухнею і колоритними застільними традиціями!

У здравницях надається кваліфіковане лікування людям, які страждають від захворювань:

  • опорно-рухового апарату і хребта;
  • серцево-судинної системи;
  • центральної нервової системи;
  • репродуктивної і сечостатевої систем;
  • дихальних шляхів;
  • шкірних покривів;
  • системи обміну речовин і т.д.

Лікування та оздоровлення здійснюється досвідченими і кваліфікованими лікарями і середнім медичним персоналом на базі сучасних лікувально-діагностичних центрів.

Вартість путівки в санаторії Закарпаття

Ціна путівки на курорт залежить від декількох факторів: обраного санаторію, категорії номера, сезону, кількості входять у вартість путівки медичних процедур.

Якщо хочете відпочити недорого, замовляйте путівки на низький сезон, наприклад - пізню осінь. Відпочиваючих в цей час трохи, що дозволяє санаторіям знижувати ціни на проживання та лікування.

Дізнатися актуальні ціни на відпочинок в Закарпатті, ознайомитися з акціями та спеціальними пропозиціями можна на сайті Санаторії Карпат. Незабутній відпочинок, море позитивних вражень та якісне оздоровлення у Закарпатті чекає вас!