ua en ru

Лубківський: Продано 64% з останньої партії квитків на матчі Євро - 2012

На сьогоднішній день з 50 тис. квитків на Євро-2012, які продавалися в останній фазі, 32 тис. вже розпродані. Про це на сьогоднішньому засіданні парламентського комітету з питань сім'ї, молодіжної політики та спорту, присвяченого підготовці до Євро-2012 заявив директор Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, передає корреспондент РБК-Україна.

"Ви знаєте, що близько 50 тис. квитків надійшли у вільний продаж через сайт UEFA.com, а також через каси стадіону металіст, Донбас-Арена і через ...Укрсоцбанк. Можу проінформувати ... що з тих 50 тис. квитків вже сьогодні продані буквально в протягом 8 днів 32 тис. квитків. Залишилося реалізувати ще 18тис. і ми думаємо що вони розійдуться буквально протягом декількох днів", - сказав Лубківський.

Він нагадав, що в перший день продажу було придбано 8,5 тис. квитків, що свідчить, про те що "ажіотаж є величезним". Також він зазначив, що загальна кількість квитків складає 1 млн 450 тис. квитків (місткість стадіонів, помножене на кількість матчів в Україні).