ua en ru

Ложкін спростував інформацію щодо кримінальної справи про відмивання грошей

Ложкін спростував інформацію щодо кримінальної справи про відмивання грошей Фото: Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін

Голова АПУ готовий дати свідчення

Глава Адміністрації Президента України Борис Ложкін заявив, що правоохоронні органи жодної з країн світу ніколи не зверталися до нього з якимись претензіями. Про це він сказав, коментуючи заяву депутата з фракції БПП Сергія Лещенка про те, що в Австрії главу АП перевіряють по справі про відмивання грошей, передає ЛІГА.net.

"Правоохоронні органи жодної з країн світу ніколи не зверталися до мене з якимись претензіями. У разі надходження відповідних запитів, для мене не є проблемою надати вичерпну інформацію", - заявив глава АП.

Він також зазначив, що будучи довгий час бізнесменом, а останні 15 місяців працюючи на державній службі, "діяв, діє і має намір діяти прозоро і відкрито, у повній відповідності із законодавством".

Нагадаємо, раніше народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" (БПП) Сергій Лещенко заявив, що Австрія направила в Генеральну прокуратуру України (ГПУ) запит на надання допомоги в розслідуванні кримінальної справи про відмивання грошей главою Адміністрації Президента України Борисом Ложкіним.