ua en ru

"Лото-Забава": перші солодкі 300 000 виграні в Черкасах

"Лото-Забава": перші солодкі 300 000 виграні в Черкасах фото: flickr.com National Bank Of Ukraine

955-ий тираж "Лото-Забава" від 26 листопада увійде в історію лотереї, як історичний. Саме з цього тиражу стартував новий конкурс "Парочка" і фінішував "Щасливий номер", який приносив море позитивних емоцій всім шанувальникам лотереї протягом довгих років. На честь нових приємних змін оновився і зовнішній вигляд знімального майданчика. Тепер на місці маленьких лототронів "Щасливого номера" з'явився один великий лототрон "Парочки" і величезний плакат з медовими сотами.

"Лото-Забава": перші солодкі 300 000 виграні в Черкасах

Примітно, що в дебютний розіграш конкурсу ми можемо вшановувати і першого головного переможця "Парочки", який виграв солодкі 300 000 гривень для здійснення своїх бажань і планів. Свій щасливий квиток №0249930, гравець придбав у м. Черкаси на фірмовому острівці "М. С. Л.", який розташований в супермаркеті "Новус" за адресою: бульвар Шевченка, 399/1.

Нагадаємо, відтепер конкурс "Парочка" буде проводитися щотижня в рамках телерозіграшу. Для участі в ньому необхідно при купівлі квитка "Лото-Забава" замовити додаткову ігрову комбінацію "Парочка", яка коштує 5 гривень і друкується на вашому квитку. Чим більше "Парочок" замовлено, тим більше шансів на виграш! В цілому, можна придбати від однієї до п'яти "Парочок" на один квиток. Під час конкурсу з окремого лототрону будуть випадати 9 кульок з числами від 1 до 75 на них. Саме з цих дев'яти номерів і будуть складатися виграшні комбінації тиражу. Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті: https://igra.msl.ua/lotozabava/ru/couple

Після невеликої паузи у "Полюванні за грошима" знову виграний автомобіль JAC S2, грошовий еквівалент якого становить не менш солодкі 400 000 гривень. Дістався приз гравцю з студії - Олегу з м. Вараш (колишній Кузнецовськ), який опинився на прямому ефірі завдяки квитку, подарованому батьком на 24-річчя. Цікаво, що водійські права у Олега вже є, однак автомобіля - немає. Ось так, в одну мить, і втілилася мрія про власний транспорт.

Головним переможцем "Великої гри" став власник квитка №0272147, який виграв 200 000 гривень! Відомо, що щасливий квиток придбали в "ЛОТО маркеті", який знаходиться на вул. Григорія Сковороди, 19, в м. Богодухів (Харківська обл.).

Оператор державних лотерей "М. С. Л." вітає всіх переможців тиражу №955 і запрошує в офіційні представництва для оформлення виграшів. Перелік представництв та їх адрес знаходиться на офіційному сайті компанії.