ua en ru

У Лондоні сталася масштабна пожежа

У Лондоні сталася масштабна пожежа Фото: лондонські пожежники (twitter.com/london fire brigade)

На місці пожежі в Лондоні працювали понад 70 рятувальників

У столиці Великобританії Лондоні знову спалахнула потужна пожежа, на місці працювали понад 70 рятувальників. Про це повідомляє DW.

"Пожежа спалахнула в ніч на понеділок, 10 липня 2017 року, в Камдені на півночі Лондона. На місці події працювали понад 70 пожежників, туди прибули десять розрахунків", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, до 4 ранку за місцевим часом ситуацію вдалося взяти під контроль. Крім того, підрозділ пожежної охорони британської столиці звернувся до мешканців і гостей міста з проханням утриматися від відвідування району.

Наголошується, що вогнем охоплені три поверхи і дах приміщення ринку. Поруч з ним чергують машини швидкої допомоги. За інформацією медиків, постраждалих поки немає, проте лікарі чергують у районі інциденту. Причини займання встановлюються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Лондоні сталася пожежа в житловому 27-поверховому будинку Grenfell Tower. На місце події було направлено 40 пожежних розрахунків і близько 200 рятувальників. Гасіння вогню тривало більше двох діб. В результаті інциденту загинули не менше 80 осіб.