ua en ru

У Лондоні евакуювали вокзал та станцію метро через підозрілий автомобіль

У Лондоні евакуювали вокзал та станцію метро через підозрілий автомобіль Фото: торговий центр Westfield (wikimedia)

Інцидент призвів до закриття залізничного вокзалу та станції метро у районі Стретфорду

На сході Лондона (Великобританія) через підозрілий автомобіль, припаркований на стоянці біля торгового центру Westfield, евакуювали вокзал та станцію метро. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані місцевої поліції.

Як зазначається, поліцейських викликали на місце події приблизно о 7-й ранку.

"Інцидент призвів до закриття залізничного вокзалу та станції метро у районі Стретфорд", - повідомили у поліції.

Разом з тим, згідно з інформацією видання Evening Standard, навколо торгового центру Westfield встановлений щільний поліцейський кордон. Також зазначається, що була проведена евакуація ТРЦ.

"Закриття станції метро вже призвело до утворення натовпів на вулиці", - пише видання.

Раніше РБК-Україна повідомляло про стрілянину в торговому центрі Торонто. Поліцією було отримано повідомлення, що в торговому центрі пролунали постріли, після чого було проведено евакуацію людей. В результаті події допомога медиків знадобилася тільки одній людині, але у поліції уточнили, що це ніяк не пов'язано зі стріляниною.

Також повідомлялося, що з першого терміналу аеропорту Франкфурта-на-Майні федеральна поліція Німеччини евакуювала людей. У зв'язку з попередженням системи безпеки були припинені роботи в другій та третій зоні терміналу.

Служба безпеки аеропорту почала евакуацію після того, як один з пасажирів пройшов у зону посадки, минаючи пункти огляду. Так, агентство Reuters, посилаючись на прес-секретаря федеральної поліції повідомило, що принаймні одна несанкціонована особа увійшла в зону посадки.