ua en ru

У Лондоні двоповерховий автобус з пасажирами врізався в магазин, є постраждалі

У Лондоні двоповерховий автобус з пасажирами врізався в магазин, є постраждалі Фото: у Лондоні двоповерховий автобус врізався в магазин (twitter london fire brigade)

В результаті інциденту обрушився фасад будинку

У столиці Великобританії Лондоні двоповерховий автобус врізався у магазин на Лавендер-Хілл в районі Уондсуэрт, є постраждалі. Про це повідомляє прес-служба міської пожежної сдужбы.

"Сьогодні вранці автобус врізався у магазин у Лавандер-Хілл у Баттерсі. На місце інциденту виїхали дві пожежні машини і три пожежно-рятувальних підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, водій автобуса був доставлений в лондонську лікарню, а служба швидкої допомоги Лондона надала допомогу 6 пасажирам на місці події.

Наголошується, що рятувальники використовували сходову платформу для приведення двох пасажирів, які опинилися в пастці на верхньому поверсі автобуса. За даними пожежників, в результаті аварії також обрушився фасад будинку.

Так, дороги біля місця дорожньо-транспортної пригоди перекрили. На місці проводяться роботи по розбору завалів і стабілізації ситуації.

Нагадаємо, що в Іспанії у місті Вальдепеньясі перекинувся пасажирський автобус, в результаті чого постраждали 26 осіб. Так, в результаті інциденту, який стався в ніч на п'ятницю, 4 серпня, постраждали водій та 25 пасажирів автобуса у віці від 16 до 57 років.