ua en ru

Ломаченко розпочав підготовку до поєдинку з Рігондо

Ломаченко розпочав підготовку до поєдинку з Рігондо Фото: Василь Ломаченко (instagram.com/lomachenkovasiliy)

Українець впевнений у своїй перемозі в поєдинку проти кубинця

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко почав підготовку до титульного бою проти кубинця Гільєрмо Рігондо. Про це українець повідомив на каналі Lomachenko Fights в Youtube.

"Рігондо дуже маленький на зріст, але розповідає хлопцям, які вдвічі більше за нього, що він поважає тих, хто його не боїться. Нічого, 9 грудня він зрозуміє, що для того, щоб вище лізти, одного тільки характеру мало", - сказав Ломаченко.

Також українець зробив припущення, що Рігондо в поєдинку проти нього вибере захисну тактику і буде весь бій бігати від нього по рингу.

"Він одягне жовту майку лідера, як у велосипедистів, застебне її, сяде на велосипед і буде на рингу займатися 45 хвилин" Париж-Дакаром ". Кажуть, у нього найпотужніша щелепу 9 грудня ми це перевіримо. Кусатися не збираюся, я бити туди збираюся ", - додав українець.

Нагадаємо, бій українського чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василя Ломаченка проти чемпіона світу у другій найлегшій вазі за версією WBA Super кубинця Гільєрмо Рігондо відбудеться 9 грудня на Madison Square Garden в Нью-Йорку.