ua en ru

Логвинський розповів про агентів Кремля в ПАРЄ

Логвинський розповів про агентів Кремля в ПАРЄ Фото: Георгій Логвинський

Віце-президент заявив, що в ПАРЄ відбувається така ж війна

Новообраний віце-президент Парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Георгій Логвинський заявив про наявність агентів Кремля в асамблеї, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Тут в ПАРЄ відбувається така ж війна. Тут є агенти Кремля, тут є пропозиції про повернення російської делегації не з метою діалогу, а з метою зняття санкцій", - зазначив він.

Логвинський підкреслив, що міжнародна арена - це основний ключ деокупації.

"Пан Аграмунт (президент ПАРЄ, - ред.) хоч і тримає позицію про те, що він був би радий побачити російських осіб тут в ПАРЄ, однак він чітко підтримує практично в кожній своїй заяві, що Крим - це Україна, анексія відбулася незаконно, на Донбасі існують російські війська. Тому ми використовуємо, в тому числі, пана Аграмунта з метою захисту наших інтересів в тій дуже складній ситуації, в якій на сьогодні знаходиться Україна. Міжнародна арена - це основний ключ деокупації. Тому що один на один з РФ ні про що розмовляти. Вони не поважають слабких і такими нас вважають, тому що самі ж знищили нашу армію, самі ж підірвали наш економічний потенціал і самі зацікавлені, щоб ми завжди були графством біля ніг царя", - зазначив віце-президент.

Нагадаємо, сьогодні Георгій Логвинський був обраний віце-президентом ПАРЄ.