ua en ru

У ЛНР заявили, що разом з Мозговим загинули два мирних жителя

У ЛНР заявили, що разом з Мозговим загинули два мирних жителя Фото: Олексій Мозговий

За інформацією ЛНР, водій помер у перевальській міськлікарні, пасажир загинула на місці події

У так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) повідомляють, що двоє мирних жителів загинули під час обстрілу автомобіля, в результаті якого загинув бойовик Олексій Мозговий. Про це передає сепаратистський сайт "Луганський інформаційний центр".

"Фольксваген Транспортер" цивільний і ВАЗ - 2104, водій помер у перевальській міськлікарні, пасажир загинула на місці події", - заявив "начальник" слідчого відділу управління з нагляду за дотриманням "законів" Генеральної прокуратури ЛНР Леонід Ткаченко.

Варто відзначити, голова партизанського загону "Тіні" Олександр Гладкий на своїй сторінці в Facebook поділився подробицями вбивства Мозгового.

"Мозгового підірвали дистанційно двома МОН 50 в 18:48 близько нп Михайлівка на повороті траса Перевальськ - Луганськ. Рухався з боку нп Стаханов.
При вибуху відразу з мозковим загинуло 3 людини,а трьох з 2х (7,62) АК добили.
"..Монки спрацювали одночасно, на ліву сторону де мозкової сидів ззаду основний удар пішов...його відразу вибухом,але ще рохкав,дали дві черги,перестав хрюкати..."
"...джип тойота кольору хакі, скла тоновані, ...ззаду, на задньому мосту спрацювало, ... тільки троє спереду вилізло ось їх ми й поклали, може в машині просто трупів більше вийшло ось і передають що з мозковим 7 осіб минуснули, але я зі свого боку вважав, що його добре видно було, а ззаду одне місиво....
Була машина джип Шевроле супроводу, вона відстала і з-за повороту вийшла. Ми відразу пішли, поруч нп і отттуда прусаки висунулися вони там коштують 100 осіб....Йшли в сторону нп Лотиковому потім дали коло і через нп ... ", - йдеться в повідомленні.

Мозгового подорвали дистанционно двумя МОН 50 в 18:48 около нп Михайловка на повороте трасса Перевальск - Луганск. Двига...

Posted by Александр Гладкий on 23 Май 2015 г.

Нагадаємо, нардеп Антон Геращенко повідомляв, що Мозговий убитий спецназівцями Росії.