ua en ru

У ЛНР поширюють чутки про прибуття "найманців з США" на Донбас, - Тимчук

У ЛНР поширюють чутки про прибуття "найманців з США" на Донбас, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Передові позиції ЛНР готуються до протистояння з "міжнародними найманцями"

У самопроголошеній "Луганській народній республіці" поширюються чутки про нібито прибуття на Донбас найманців з США, які будуть приймати участь у боях на боці сил АТО. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Командування 2-го АК ЛНР попереджає підлеглі підрозділи, які знаходяться на першій лінії, про швидке прибуття в зону бойових дій на їхні ділянки відповідальності "підрозділів і тактичних груп, укомплектованих міжнародними найманцями, в тому числі колишніми військовослужбовцями американської армії", - повідомив Тимчук.

Також в ЛНР стверджують, що в ряді навчальних центрів Збройних сил України нібито формуються групи найманців, яких планують використовувати в зоні АТО.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Сетью группы ИС зафиксировано перемещение сил и средств оккуп...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 20 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше в ДНР поширювали чутки про "прибуття польського спецназу" в Авдіївку. Зокрема, "польські спецназівці" нібито готували масштабну диверсійну акцію проти ДНР.