ua en ru

У ЛНР поширюють "розвіддані" про причетність батальйону "Донбас" до обстрілу консульства Польщі, - ІС

У ЛНР поширюють "розвіддані" про причетність батальйону "Донбас" до обстрілу консульства Польщі, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

"Народна міліція" ЛНР заявляє, що "наступною метою терористичних атак націоналістів може стати газопровід з України до Польщі"

У так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) поширюють "розвіддані" про причетність добровольчого батальйону "Донбас" до обстрілу консульства Польщі в Луцьку. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Як повідомляється, в ЛНР проводиться спецоперація по дискредитації добровольчих батальйонів у складі українських військ в контексті обстрілу Генконсульства Польщі у Луцьку 29 березня.

"Підконтрольні ЛНР ЗМІ, а також російські ЗМІ з посиланням на "офіційних осіб" ЛНР активно поширюють "розвідінформацію народної міліції ЛНР" про нібито причетність до цього теракту військовослужбовців батальйону "Донбас", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за версією місцевої "народної міліції", обстріл Генконсульства Польщі у Луцьку було здійснено "з метою очистити західні області України від національних меншин".

"Зв'язок не зрозумілий, однак ЗМІ ЛНР отримали вказівку подавати цю інформацію з прив'язкою до згадки про "етнічні чистки", які проводили "українські націоналісти" на Волині в роки Другої світової війни та упором на те, що батальйон "Донбас" є "націоналістичним", - зазначає Тимчук

Крім того, за інформацією "народної міліції", "наступною метою терористичних атак націоналістів може стати газопровід з України в Польщу".

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Развитие ситуации в зоне АТО на Донбассе на утро 31 марта не ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР вважають, що їхні зарплати направляються працівникам "націоналізованих" підприємств.