ua en ru

Бойовики ДНР вважають, що їхні зарплати направляються працівникам "націоналізованих" підприємств, - ІС

Бойовики ДНР вважають, що їхні зарплати направляються працівникам "націоналізованих" підприємств, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

У ДНР відзначаються затримки у видачі грошового забезпечення бойовикам

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) через затримки у видачі грошового забезпечення, вважають, що їхні зарплати спрямовуються на виплати працівникам "націоналізованих" підприємств. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

Повідомляється, що на окупованому Донбасі відзначаються затримки у видачі грошового забезпечення, що спричиняє вкрай негативний резонанс в середовищі особового складу окупантів.

"Ситуація для російсько-терористичних військ не виняткова, проте в даному випадку ускладнюється чутками, що циркулюють серед бойовиків, про направлення їх грошового забезпечення на підтримку працездатності і виплату зарплат працівникам "націоналізованих" підприємств", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, бойовики обурені тим, що "керівництво" ДНР вважає забезпечення цивільних працівників в тилу більш важливим, ніж забезпечення "військовослужбовців" у воюючих підрозділах.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление». Развитие ситуации в зоне АТО на Донбассе на утро 31 марта не ...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 30 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі снайпери ДНР обстріляли цивільний автомобіль.