ua en ru

У ЛНР п'яні бойовики підривали гранати і відкривали вогонь в населеному пункті, - розвідка

У ЛНР п'яні бойовики підривали гранати і відкривали вогонь в населеному пункті, - розвідка Фото: бойовик (twitter.com/dubovoyslavyans)

З введенням режиму тиші почастішали протиправні дії проти населення з боку бойовиків

На тимчасово непідконтрольній Україні території Луганської області п'яні бойовики підривали гранати і відкривали вогонь в населеному пункті. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У населеному пункті Сентянівка (Слов'яносербський район) група військовослужбовців 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК в стані алкогольного сп'яніння здійснювали хаотичну стрілянину і підривали гранати", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, серед бойовиків з введенням в дію режиму припинення вогню в підрозділах окупаційних військ різко збільшилася кількість випадків зловживання спиртними напоями та протиправних дій щодо населення.

У ЛНР п'яні бойовики підривали гранати і відкривали вогонь в населеному пункті, - розвідка

Фото: скріншот Facebook (facebook.com/pg/theDefenceIntelligence.ua)

Нагадаємо, на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області бойовики скоїли дорожньо-транспортнау пригоду (ДТП), травмовано 2 місцевих жителя.