ua en ru

У ЛНР при проведенні польових робіт на міні підірвалися 3 чоловіків, один з них загинув

У ЛНР при проведенні польових робіт на міні підірвалися 3 чоловіків, один з них загинув Фото: бойовики на Донбасі

Постраждалі перебувають у лікарні Алчевська

У так званій "Луганській народній республіці" (ЛНР) при проведенні польових робіт на міні підірвалися 3 чоловіків, один з них загинув. Про це повідомляють "Новини Донбасу" з посиланням на сепаратистський інформресурс МІА "Істок".

Наголошується, що в селищі Боржиківка автомобіль "КамАЗ" наїхав на протипіхотну міну, в результаті чого постраждали троє чоловіків.

"Водій 30-ти років отримав мінно-вибухову травму, осколкове поранення нижніх кінцівок, тупу травму живота, черепно-мозкову травму. Через кілька годин після пригоди помер. Хлопець 19 років отримав глибокі садна правого плеча, садна чола і лівого ока, а юнак 17 років - закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій грудної клітини. Обидва знаходяться в травматологічному відділенні центральної міської лікарні Алчевська", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що режим тиші на Донбасі, який погодила тристороння контактна група, триватиме до 31 серпня 2017 року.

"Учасники робочої групи з безпеки виступили з пропозицією так званого "хлібного перемир'я". Це встановлення режиму повного припинення вогню вздовж всієї лінії зіткнення на період збору врожаю - з 24 червня по 31 серпня. Ініціатива, звісно ж, отримала підтримку на рівні тристоронньої контактної групи. Учасники зобов'язалися донести її до свого політичного керівництва", - заявив спецпредставник ОБСЄ в контактній групі Мартін Сайдик.