ua en ru

У ЛНР вилучають документи у бойовиків, які знаходяться на передовій

У ЛНР вилучають документи у бойовиків, які знаходяться на передовій Фото: Дмитро Тимчук

Документи вилучають до моменту повернення бойовиків до місця постійної дислокації підрозділів

У бойовиків так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР), що знаходяться в першій лінії, відповідно до вказівки командування вилучають документи, що засвідчують особу. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Відповідно до вказівки командування "2-го армійського корпусу ЛНР", у всіх бойовиків, що знаходяться в першій лінії, вилучаються документи, що засвідчують особу, до моменту повернення до місця постійної дислокації підрозділів", - йдеться в повідомленні.

Також Тимчук повідомляється, що "керівництво" ЛНР має намір забезпечити виробництво на Луганському патронному заводі (м Луганськ, вул. Поштова, 1М) великої партії патронів для стрілецької зброї з підвищеною силою ураження.

"Планується частковий запуск обладнання підприємства (приблизно 1/3 від наявного), з метою спорядження патронів калібру 5,45х39 (з використанням наявного запасу гільз) кулями з термоупрочненним сердечником (виріб №10) в кількості 5 млн. штук", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, керівництво підприємства вживає заходів щодо залучення фахівців за технологією гарту сердечників куль, в т.ч. тих, які живуть на підконтрольній України території.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Обстрелы и провокации со стороны российско-террористических в...

Posted by Дмитрий Тымчук on 10 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ЛНР загострюється боротьба за сфери впливу і повноваження.