ua en ru

У ЛНР шукають "українську ДРГ", що складається з офіцерів МВС України

У ЛНР шукають "українську ДРГ", що складається з офіцерів МВС України Фото: Дмитро Тимчук

"Поліцейські" ЛНР заявляють про напад "шпигуноманії" в "МГБ"

У так званій "Луганської народній республіці" (ЛНР) шукають "українську диверсійно-розвідувальну групу (ДРГ)", що складається з офіцерів Міністерства внутрішніх справ (МВС) України. Про це у Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"МГБ ЛНР" веде активні пошуки "української міліційної ДРГ". За версією "спецслужби" терористів, дана диверсійна група, що складається з офіцерів МВС України (звання від майора до полковника, всі нібито пройшли підготовку в таємних таборах СБУ під керівництвом інструкторів НАТО), оперує в широкій смузі між Перевальськом, Алчевськом, Стахановим і Луганськом, роз'їжджаючи на "декількох автомобілях підвищеної прохідності і мікроавтобусах" з "мінометами та вибухівкою" і влаштовуючи диверсії", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, "МГБ" вимагає від "МВС ЛНР" також негайно активізувати пошуки міфічної ДРГ.

"Проте "поліцейські" досить скептично ставляться до даних заходів, у приватних розмовах вказуючи на приступ шпигуноманії "МГБ" після випадку з "української ДРГ" в Криму", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "військова розвідка ДНР" повідомляє про перекидання Києвом у зону проведення антитерористичної операції (АТО) американського артилерійського підрозділу.