ua en ru

У ЛНР бойовик обстріляв групу мирних жителів, є поранені, - розвідка

У ЛНР бойовик обстріляв групу мирних жителів, є поранені, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

В результаті інциденту поранення отримали дві людини

На підконтрольній самопроголошеній "Луганській народній республіці" території бойовик обстріляв групу мирних жителів, у результаті чого поранення отримали дві людини. Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України у Facebook.

Повідомляється, що в результаті недостатньої укомплектованості у підрозділах бойовиків зросло фізичне навантаження на особовий склад, що призводить до психічних розладів.

"24 травня військовослужбовець 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК з вогнепальної зброї обстріляв групу цивільних осіб, двоє з яких були поранені. Військовослужбовець причину своїх дій пояснити не зміг, і був направлений на обстеження в лікувальний заклад", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 25 травня Керівництвом ЗС РФ у...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 25 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше спецпредставник ОБСЄ в тристоронній контактній групі по Донбасу Мартін Сайдик заявив, що кількість загиблих в зоні АТО цивільних з січня збільшилася на 120%.