ua en ru

"Ліверпуль" побив рекорд за кількістю голів в одному сезоні Ліги чемпіонів

"Ліверпуль" побив рекорд за кількістю голів в одному сезоні Ліги чемпіонів Фото: "Ліверпуль" в матчі проти "Роми" (twitter.com/LFC)

Попереднє досягнення належало "Барселоні"

Англійський "Ліверпуль" побив рекорд за кількістю голів в Лізі чемпіонів за один сезон з урахуванням кваліфікаційного раунду. Про це повідомляється на офіційному сайті УЄФА.

"Ліверпуль" напередодні в гостях поступився італійській "Ромі" з рахунком 2: 4 в матчі-відповіді півфінальної зустрічі, але за сумою двох ігор вийшов у фінал турніру. Після цього матчу в активі "червоних" стало 46 голів. Попередній рекорд належав каталонській "Барселоні", яка забила 45 м'ячів в сезоні 1999/2000.

В основній сітці поточного розіграшу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" забив 40 м'ячів, що є третім результатом за всю історію турніру.

Суперником "Ліверпуля" по фіналу, який пройде 26 травня в Києві, став мадридський "Реал", за сумою двох зустрічей здолав мюнхенську "Баварію".

Нагадаємо, нападник англійського "Ліверпуля" Мохамед Салах визнаний кращим футболістом тижня за підсумками перших півфінальних матчів Ліги чемпіонів.