ua en ru

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: онлайн-трансляція

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: онлайн-трансляція Фото: Ліверпуль - Манчестер Юнайтед онлайн-трансляція

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Онлайн-трансляція матчу "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед" розпочнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися футбол можна на каналі "Футбол".

Сьогодні ввечері весь футбольний світ буде спостерігати за головним протистоянням Англії - матчем "Ліверпуль" - "Манчестер Юнайтед".

17 жовтня, 22:00
Ліверпуль, "Енфілд"

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед, онлайн-трансляція

До одного з найпринциповіших матчів сезону обидві команди підходять в різному стані. "Ліверпуль" перед паузою в чемпіонаті набрав чудову форму вигравши п'ять матчів поспіль. "Юнайтед" подібними результатами похвалитися не може, займаючи скромний, як для такого складу, сьоме місце в чемпіонаті.

Хоча, з точки зору оптимальності складу, "Манчестер Юнайтед" знаходиться в кращому стані. У Моурінью є тільки одна людина, на якого можна розраховувати, - Філ Джонс. У Клоппа ситуація серйозніша, німець не зможе розраховувати на Олувасейи Оджо, Мамаду Сако, Джозефа Гомеса. Крім цього, під питанням участь у грі Джорджиньо Вейналдума і Адама Лалланы.

Интерсено, що Муоринью часто прогрывал важливі дуелі своїх команд, але при цьому домагався фінального успіху. Хоча бували випадки, коли рішення допомагали його підопічні вигравали принципові матчі. У эттом плані, Юрген Колпп, який довгий час "боровся" з "Баварією", і часто виыгрывал, виглядає предпочтиетельней.

Ліверпуль - Манчестер Юнайтед: онлайн-трансляція

Фото: Юрген Клопп

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп:

"Манчестер Юнайтед" — дійсно сильна команда. Їх футболісти знають, як потрібно грати у футбол, вони досвідчені, в потрібні моменти холоднокровні. МЮ не потрібно показувати видатну гру, щоб виграти. Нас чекає дуже напружений матч. Ми будемо грати вдома, і це повинно допомогти. У цьому сезоні стадіон підтримував нас дуже здорово, але я все ще в очікуванні найкращої атмосфери. Весь світ буде дивитися матч "Ліверпуля" і "Ман Юнайтед". Це змушує нас показати свій найкращий футбол. Поки я тут, поєдинок між "Ліверпулем" і МЮ ніколи не буде звичайним. Не можна ігнорувати особливу атмосферу навколо цього матчу".