ua en ru

Литвин: Законопроект про декриміналізацію економічних злочинів може бути включено до порядку денного 5 жовтня

Голова Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що парламент розгляне питання щодо включення законопроектів про декриміналізацію економічних злочинів до порядку денного нинішньої сесії 5 жовтня поточного року. Про це він повідомив під час робочої поїздки до Житомирської області, передає прес-служба ВР.
Литвин зазначив, що у парламенті зареєстровано кілька законопроектів з цієї тематики: внесені як Президентом України Віктором Януковичем, так і народними депутатами.
За його словами, у проекті розкладу засідань ВР на 4-7 жовтня на середу заплановано розгляд включення до порядку денного сесії одного з таких проектів.
"Аналізуючи вчора запропонований проект розкладу засідань на наступний пленарний тиждень, я доручив, щоб поставили разом із цим законопроектом і законопроект Президента України для включення до порядку денного", - сказав Литвин, висловивши упевненість у тому, що парламент включить до порядку денного сесії відповідні документи.
"Подальша робота при внесенні змін і доповнень до цих законопроектів покаже розміщення сил, зокрема, щодо поправок, які містяться в інших законодавчих ініціативах депутатів", - зауважив він, додавши, що на засіданні погоджувальної ради у понеділок запропонує розглянути включення до порядку денного всіх законопроектів з цієї тематики.