ua en ru

Литвин запропонував нардепам з медичною освітою провести консультації з членами комісії МОЗ, які обстежили Тимошенко

Голова Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин запропонував депутатам, у яких є медична освіта провести консультації з членами комісії Міністерства охорони здоров'я, які обстежили Юлію Тимошенко, а не просто вести дискусії. Про це він заявив в ході пленарного засідання ВР.
"На погоджувальній раді сьогодні ми заслухали керівника пенітенціарної служби та заступника міністра охорони здоров'я. Відбулася досить жорстка розмова, яка, я сподіваюся, дозволить вирішити цю проблему. Я б порадив депутатам, які мають медичну освіту, не просто вести дискусії, а провести консультації з членами комісії Міністерства охорони здоров'я, які обстежили Юлію Тимошенко. Така пропозиція була прийнята фахівцями Міністерства охорони здоров'я ", - заявив Литвин.
Крім того, Литвин коментуючи пропозицію фракцій БЮТБ і НУ-НС, щодо створення тимчасової слідчої комісії з вивчення матеріалів пенітенціарної служби і записів з відеокамер, які знаходяться в тюремній камері Тимошенко - "готуйте відповідний проект, заручитеся підтримкою депутатів і будемо вносити його на розгляд" , - заявив Литвин.