ua en ru

Литва зацікавлена в українських інвестиціях в свій фармацевтичний ринок

Литва готова співпрацювати з Україною в сфері трансплантології, обміну студентами і лікарями, а також зацікавлена в українських інвестиціях в свій фармацевтичний ринок. Про це йшлося на зустрічі віце-прем'єр-міністра України Костянтина Грищенка з делегацією Литовської Республіки на чолі з міністром Витенисом Андрюкаитисом 12 листопада 2013 р., передає прес-служба віце-прем'єр-министа України Костянтина Грищенка.

"Ми зацікавлені в українських інвестиціях в фармацевтичний ринок Литви. Нам цікаво мати більше інвестицій у цій сфері. Литва може стати воротами для українських фармацевтичних компаній в ЄС. Крім того, ми можемо бути партнерами у сфері трансплантології, обміну студентами і лікарями. Наші країни мають великий потенціал для розвитку санаторно-курортного лікування", - Витенис Андрюкаитис.

Згідно з повідомленням, Грищенко поінформував представників литовської делегації про хід і результати медичної реформи в Україні, підкресливши необхідність поглиблення взаємодії двох країн у цій сфері з метою розвитку сучасної європейської системи охорони здоров'я в Україні.