ua en ru

Лисицький призначений гендиректором центру інтернет-торгівлі Allbiz

Міжнародний центр інтернет-торгівлі Allbiz у п'ятницю, 22 серпня, прозвітував про результати роботи за рік і оголосив про призначення Дмитра Лисицького на посаду генерального директора компанії. Про це повідомили в прес-службі центру.

Зазначається, що зміна стратегії розвитку ресурсу була анонсована рік тому. Тоді проект трансформації Allbiz з онлайн-каталогу в міжнародний центр інтернет-торгівлі очолив Борис Данилов.

Незважаючи на негативний вплив економічних і політичних факторів, компанія змогла досягти значних успіхів за багатьма ключовими показниками. Так, завдяки посиленню команди розробників вдалося переглянути продуктовий портфель і підвищити зручність роботи з ресурсом.

В результаті конверсія відвідувань на замовлення збільшилася на 40%, а в окремих регіонах - на 200%. Завдяки впровадженню комплексу SEO-заходів кількість унікальних користувачів зросла на 12%. Оптимізація внутрішніх робочих процесів дозволила підвищити продуктивність персоналу більш ніж в 1,5 рази.

У компанії повідомили, що з початком нового сезону AllBiz переходить на наступний етап розвитку під керівництвом Дмитра Лисицького. Кадрові зміни пов'язані з посиленням керівного складу компанії.

Очікується, що це забезпечить ще більш стрімкий розвиток проекту. Пріоритетними завданнями нового генерального директора є вихід на новий рівень капіталізації, а також зміцнення позицій ресурсу на ринку міжнародних торгових онлайн-майданчиків. Коментуючи своє призначення, Дмитро Лисицький вказав на величезний потенціал Allbiz: "Сегмент бізнес-классифайдов сьогодні знаходиться в стадії трансформації, а споживачі вимагають нових моделей співпраці. Правильна відповідь на ці виклики створює колосальний потенціал для зростання бізнесу в глобальному масштабі".

Дмитро Лисицький - до приходу в AllBiz очолював компанію UMH Digital, раніше відому як United Online Ventures (UOV) і входить в UMH group. UMH Digital об'єднує три найбільших українських порталу: Bigmir.net, I.ua, Tochka.net, а так само сейлсхаус DigiMedia і агентство Mi6. До роботи в UMH Digital Дмитро обіймав посаду комерційного директора 1+1 Media Group, одного з провідних українських медіа-холдингів. Є одним з українських засновників GlobalLogic, найбільшої глобальної R&D аутсорсингової компанії. Виступив співзасновником двох глобальних стартапів, які перебувають в Україні: ThickButtons і Unshared.TV. Закінчив Київський університет імені Шевченка за спеціальністю "прикладна математика". Отримав ступінь МВА (магістр економічного управління) в Лондонській бізнес-школі та Колумбійському університеті. В ІТ-сфері працює з 1993 року.

Allbiz (www.all.biz) - міжнародний центр інтернет-торгівлі, що функціонує на 26 мовах. Має 15-річним досвідом на ринку просування в сегментах В2В та В2С. На ресурсі представлена інформація про 20 млн товарів і послуг від 1,3 млн компаній з 90 країн. Географія відвідувачів охоплює весь світ. Число замовлень перевищує 10 тисяч в день. Офіси компанії розташовані в 13 країнах: Україні, Росії, Казахстані, Молдові, Узбекистані, Азербайджані, Грузії, Польщі, Румунії, Греції, Єгипті, Індії, Китаї.